21. lokakuuta 2009

Aamu..

Aamu reippailua, hain postin laatikosta pitkästä aika, jalka rupeaa kestämään kävelyä. Seuraksi hakumatkalle lähti aamupalaa odottava villikissa korvapuoli. Pirtsakan kirpeä keli, hain puita ja laiton takkaan tulen ja keitin vielä uuden aamukahvin joka meinasi jäädä kurkkuun avatessa Kelasta tullutta yllätys kirjettä..täytä,lähetä, selvitä yms..no sain täytettyä ja nyt aijon Eemelin vaatekaapin kimppuun joka täynnä jo pieneksi jääneitä vaatteita. Talvivaatteet sain maanantaina vatvottua esille ja syysvaatteet pestyä odottaen vintille menoa..4 kommenttia:

 1. Tsemppiä; nuo Kelan ihanat lisäselvitys-paperit ovat aina niiin mieltä ylentäviä;-) silloin kun olin poikien kanssa kotona, niin tuntui, että niitä sai vähän väliä olla joko täyttämässä tai postittamassa. Mulla on valtava kopio-kasakin vielä läpikäymättä, ihan yksinkertaisia äitiys etuuksia koskien.

  Hienot maisemakuvat, taas kerran!

  VastaaPoista
 2. On kyllä turhinta/tylsintä puuhaa lippujen ja lappujen täyttö..Enkä ees osannu odottaa et pitää Kelaan selvitellä nilkaan liittyvää sairaslomaa, mut halusivat "tapaturmattaa" nilkan..Vaikka itse en sitä mieltä ole, vaan pidän "rasitusvammana" Mutta Kela aina oikeassa:o)

  VastaaPoista
 3. Vastavisiitille rouva tämä pörhälsi!!!
  Heti ensimetreillä minun on aivan pakko
  kehaista tyylikästä tukkaasi!!!
  Jos minulla olisi siroinen olemus,niin minä tykkäisin elellä tuollaisella tukkatyylillä!!!<3
  Aamut on parhaita!!!=O)
  Pikkupakkasella postilaatikolle hipsuttelu on...
  pysäyttävää ja sangen piristävää!!!
  Mukavaista oleilua teidän nurkkiin toivottelee saunaan kampeava Katinkainen

  VastaaPoista
 4. Kiitos viihdyn kyllä lyhyessä tukassa, helppo ja siisti! Piipahda toistekkin :0)

  VastaaPoista