15. lokakuuta 2009

Sain eilen kipsin pois jalasta, ihanaa vaikka kepit jatkaa kaveruutta.
Aamulla kävin Vaasassa kampaalla, hankkimassa syyshiukset. Laskin että viimmeksi 8 viikoa sitten leikannut/ värjännyt oli kyllä "sammalpehko" sen näköinen. Mutta nyt kiva siisti malli ja hyvä väri. En ole kyllä kertaakaan pettynyt kampaajani työhön aivan ihaanaa kun löytää just omalle tyylille sopivan kampaajan. Kiitos Anu!
Ilokseni "postimies Pönninen" (poikien keksimä nimi postinjakajille) soittaa pirauttaa että tääl ois paketti, käskin jättää oven taakse ( pönninen pelkäs että kanat syö, lupasin ottaa vastuun jos ne intautuu syömä puuhiin) Ja siellä se oli ihana paketti T2H.lta, jonka tilasin maanataina. Tuli todella nopeasti, ajattelin tulevaksi joskus ensi viikolla, mutta ihana ylläri! Ja kaikki vaatteet passelia poijille, esittelen myöhemmin tarkemmin mitä ihanuuksia tilasin. Mukava päivä, huomenna Vihtorin kanssa kaksin ku Eemeli ja iskä lähtee helsinkiin. Mitähän kivaa keksisi, kun ei tuo kävely vielä ilman keppejä suju. Ollaan vaan ja löhöillään :=)2 kommenttia:

 1. No olipa hyvä ettei kanat nokkineet teidän pakettia;-)Teidän elämä siellä hirsitalossa kuulostaa kyllä ihanan rennolta!!

  Ja ei täällä meillä postimiehet ihan noin hyvin palvele;-) Ticketin paketteja on kuriiri suhannut tuomaan parina päivänä, ensin jättää käynnistään lapun ja tiedon milloin tulee seuraavan kerran.(Ja silloin on ollut paras olla paikalla, en tiedä kuinka monta kertaa ajelisi noilla postikuluilla=D

  Kiva kun sait kipsin pois jalasta, mä jo bongasin sun kauniit Uggit aikaisemmasta postauksestasi, joko mahtuvat jalkaan?

  Rentoa ja mukavaa vknlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Uggit odottaa edelleen kävelyä, nilkka tuki jota pitää käyttää 4 viikoa ei mahdu niihin:(
  Viimmeistä loma päivää poikien kanssa vietetään taidetaan lähteä mummalle passattavaksi:=)
  Leppoosaa sunnuntaita.

  VastaaPoista