17. tammikuuta 2010

Liinat Hemtex, kranssi Sokos,kori ja lintu täältä
Molo Kids haalari ja takki täältä
Ticket to heaven neuletakki, sadeasu ja pörrötakki täältä
Converse tennarit ja t-paidat täältä
Sorel saappaat Intersportista
Adidaksen tuulipuku Prismasta
Peak huppari Modasta, muut Stockmannilta
Nappipaita Sokokselta, Peak vyö Nanoukilta
Tunikka,hame, neuleliivi ja farkut Stokkalta, Globe Hope pussukka Taitoshopista
Itse ostan yleensä alesta, laadukkaita vaatteita suht edullisesti. Ennakoin tulevaa kuten edellä olevat kuvat kertoo suurin osa hankittu ALESTA ajatellen Eemelin syksyllä alkavaa koulua. Turhia ostoja teen harvoin, vaikka joitakin ostoja ilman pärjäisi. Olen lukenut,että järki kuluttaja menee kauppaan ja ostaa tarpeesee täydellä hinnalla. Näin ei tule tehtyä "heräteostoksia" ja hankittua turhaan mitään..Jokainen taaplaa tyylillää ostostenkin suhteen eikä varmaan ole yhtä ja oikeaa tyyliä siinäkää!?


2 kommenttia:

  1. Mikä mahtava kuvakollaasi,hyviä merkkivaatteita, kauniita kokonaisuuksia. Siis tosi hyvät "hamstraukset", ei voi muuta sanoa.

    Kuten varmaan arvaat, olen samanlainen "alehaukka";-). Tietty sentin venyttäminenkin on kiva harrastus, kunhan ei nyt liiallisuuksiin mene tässäkään. Mäkin pyrin ennakoimaan tulevat sesongit ja tulevat tarpeet niin vaatteissa kuin kengissäkin. Itselleni olen ihan pakon sanelemana saanut ostaa uutta vaatetta ja kenkää, mammavapaiden jälkeen. Työssäkäyvällä äidillä on kuitenkin hiukan erilaiset tarpeet tässäkin, kotona ollesssa voi hiihdellä oloasussa vaikka päivät pitkät;-). Kiva postaus!

    VastaaPoista
  2. Mä yritän sattuneesta syystä kuluttaa mahdollisimman vähän, sekää rahaa että luonnonvaroja.

    Itselle ostan laadukasta ja pitkäikäistä, juuri nyt hoitovapaalla en paljoa tarvitse. Lapsille hankin melkein pelkästään kirpputoreilta tai tuttavilta käytettynä. Silloinkin pyrin satsaamaan laatuun. Aika paljon ennakkoa joutuu ottamaan. Nytkin ostin pojalle kesäjuhliin pellavahousut ja liivin, kuin uudet ja melkein ilmaiseksi. Sisareni kanssa kierrätämme lastenvaatteita, poikamme saa heiltä vaatteet ja minä ostan siskon pojalle vaatetta yleensä kirppiksiltä. Hyväkuntoisille vaatteille ja tarvikkeille on jo meidän lasten jälkeen kasvamassa uusi käyttäjä lähisuvussa :) Tosin kaikkea ei saa, eikä kannata ostaa käytettynä. Kiva postaus!

    VastaaPoista