3. tammikuuta 2010

Loman loppu..

Poikien loma loppuu ja arki alkaa taas hetkeksi. Uni rytmi kyllä mennyt päälaelleen saa nähdä millä saan pojat ajoissa hoitoon. Vihdoin kelikin lauhtui ja pakkaspäivien pelit ja leikit vaihtui pulkkaan. Lunta kyllä nyt piisaa ja taivaalta leijailee taas uutta puuterilunta.

4 kommenttia:

 1. On teillä mahtavat maisemat; onko teillä siis ihan oma rantakin? Kyllä tuolla passaa poikien painella menemään;-).

  Tsemppiä arjen alkuun, onneksi on tuo loppiainen vielä tulossa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! On meillä oma ranta ja tsemppiä kyllä tarvitaan et saan poijat liikenteeseen!

  VastaaPoista
 3. raahauduin juuri läpi hangen työhuoneelle päästäkseni internetin ihmeelliseen maailmaan ja vilkaisen samall blogit.... en tuntenut minkäänlaista riemua lumesta, mutta sun valokuvat puuterissa peuhaavista poijankoltiaasista sai hymyn huulille ! olihan se lumi ihanaa silloin JOSKUS ! nyt kun siihen liittyy portaitten lakaisua, lumenkolausta, muiden lumisten ( märkien ) jälkien siivousta sisällä, ei se tunnukaan aina niin kivalta.
  on teillä mukavannäköistä... hauskalla tavalla "tutunkin " oloista ; - )

  nyt pitäisi saada vuosi käyntiin, hissuttelen aamusta pitkään ja ihmettelen, että mistä sen veivin löytäisi, jolla vauhtipyörään saa kierroksia. kyllä se taas siitä, jahka valo lisääntyy ja sehän lisääntyy joka päivä, eikös ??

  terveisin
  samaisen joen rannalta alajuoksulta

  VastaaPoista
 4. anna veivin olla kateissa vielä muutama kuukausi. Päivät pitenee ja kevät häämöttää niin silloin tarvii veiviin vipua vauhtipyörä vääntöö..Nyt saa vielä maata laakareilla filtin alla villasukat jalaas. Melkooset kevättulvat tiedos, jos lunta tulee samaa tahtia niitä!!

  VastaaPoista