6. tammikuuta 2010


Pakkasmittari paukuu yli 20˚C päiväkodissa oli vietetty eilen sisäpäivää . Eemeli oli askarrellut hauskan paperi moottorisahan. Kahvat ja kaikki, kannettavia tietokoneita tehty A4 koko syksyn, mutta tähän sahan tekoon paneuduttu oikeen kunnolla. Eskari kyllä kasvattanut huisisti Eemeliä!!Viimme syksynä ajattelin että millä selvitään vuoden päästä pitäisi mennä kouluun. Mutta huoletta saa vipeltää kevään eskarissa odottaa syksyä ja koulun alkua ihana asia!

3 kommenttia:

 1. Onpa hieno saha;-) mulla oli äsken melkein samat mietteet, tajusin että meidänkin Viikarit ovat olleet kohta vuoden päiväkodissa. Ja niin yllättynein & kiitollisin miettein, sillä todella hienosti on meilläkin mennyt.Eikö ole ihana tunne, kun ei tarvitse kantaa "huolta" miten pojilla menee hoidossa?

  Mäkin oikein odotan esikoisen eskarin alkamista; vaikka meille se päiväkodin vaihto tuleekin eteen. Mutta enää en sitä murehdi, koska nyk.päiväkoti on niin valtavasti kasvattanut sosiaalisia taitoja, että uuteen ryhmään sopeutuminen sujunee ihan ongelmitta;-).
  Mukavaa loppiaisen jatkoa, hurrjat pakkaset on meilläkin;-).

  VastaaPoista
 2. Vihtori vaihtoi kesken syksyn perhepäivähoitajalta päiväkotiin (samaan kun Eemeli) eikä ole oikein vieläkään sopeutunut kaipaa kovasti tuttua hoitajaa ja vanhoja kavereita;( Luulen että asiaan vaikuttaa kun ryhmässä 7 erityislasta ja 7 tukilasta niin hoitajilla ei juuri liikene aikaa tukilapsille. Vaihdan Vihtorin syksyllä varmaan takaisin perhepäivähoitajalle tai eri päiväkotiin kun Eemeli aloittaa koulun, niin ei tarvi miettiä kyyditystä..tai sitten jään kotiin vuorotteluvapaalle syksy vielä kaiken osalta ??

  VastaaPoista
 3. Voi, no tuo on kyllä harmi! Kyllä hoitajilta pitäisi riittää aikaa ihan jokaiselle (helppohan se on täältä huudella)..

  Toivottavasti teidän tilanne selkiytyy ennen syksyä; tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista