29. tammikuuta 2010Pakkasta piisaa, postin haku matkalta näpsittyjä kirpeitä pakkas kuvia. Talon lämmitys puuhat meneillään mitari näytti aamulla 28 C˚. Lähdetään poikien kanssa yö kyläilemään mummalle ja paapalle. Nähdään Helmikin pitkästä aikaa, mukavaa vanhan talon pemmastamista ja löytöjen tekemistä tiedossa:) Mahtuu viikonloppuun ystävän kampaamon avajais pippalotkin esittelen väkertämäni avajaislahjan myöhemmin.
PAKKAS PITOISTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!

2 kommenttia:

  1. Tuolla alimmaisen kuvan mettän rannassa oli aamulla -32 astetta. Mukavaa se vaan on että on kunnon talvi ja pakkanen paukkuu. Minä tykkään kyllä! Vaatetta vaan päälle. Pukeutumiskysymyshän tämä on (unohdetaan vanhan talon jäätyvät putket,vetoosta laattiat ja käynnistymättömät autot) Peiton alla kyllä tarkene vetoosammassakin tuvassa ja kaksin aina lämpimämpi;) Mukavaa viikonloppu ystävälle!

    VastaaPoista
  2. Olipas teillä vielä kylmee!!Tai tiiviimmät ikkunat ettei sisälämpö falskaa mittaria ;). Putken sulatus kuuluu meillä jo arki rutiineihin, siinä mihinä kaffin keittokin. Katteellaan,jos sunnuntaina tarkenis pulkkailemaan.

    VastaaPoista