26. tammikuuta 2010

Tuleva syksy aiheuttaa harmaita hiuksia..Käytiin tulevien ekaluokkalaisten illassa, jossa oli kerätty infoa tulevasta koulun aloituksesta. Meidän lähi-koulu lakkautetaan ja oppilaat jaettu kahteen eri kouluun ja Eemeli tietenkin sinne mikä ei meidän tilannetta ajatellen hyvä:( Eli siellä ei ole mahdollisuutta aamupäivä kerhoon ja iltapäivä kerho alkaa jos 9 halukasta. Onneksi mieheni pystyy sumplimaan töitään aamusta, mutta miten sitten käy jos iltapäivä toimintakaan ei alkaa?! Jään varmaan vuorotteluvapaalle ehkä?

2 kommenttia:

  1. Varmasti pyörii mielessänne kysymystä jos toista, ja todella kurjaa, että lasten lähikoulu lakkautetaan. Olisiko niitä iltapäivähoitoon tulijoita sitten lähellekään sitä 9:ää lasta, vai oliko se ihan hatusta temmattu luku? Toivottavasti kaikki kuitenkin selviää parhain päin, tsemppiä kovasti!

    VastaaPoista
  2. KIITOS!sitä kyllä tarvitaan:=) 8 ekaluokkaista aloittaa ja 10 tokaluokkalaista joilla mahdollista tulla kerhoon..et melko tiparalla on,selviää varmasti kesäkuun lopussa et siihen asti kaikki yhtä suurta kysymystä! Alueella paljon maalaistalo joillaa lapset voi tulla suoraan koulusta kotiin.

    VastaaPoista