15. maaliskuuta 2010


Väkerreltiin poikien kanssa hernepusseja, joilla ollaan ahkerasti leikitty!
Tässä yksi hauska leikki vaikka synttäreille:

Jäätyneet hernepussit
Leikkijät liikkuvat ympäriinsä ja yrittävät pitää hernepussia päänsä päällä. Leikin ohjaaja kehottaa leikkijöitä välillä kulkemaan varpaillaan, hyppimään yhdellä jalalla, kulkemaan takaperin, kulkemaan hitaammin tai nopeammin jne. Jos leikkijältä putoaa hernepussi, hän jäätyy paikoilleen. Toisen leikkijän pitää poimia pudonnut hernepussi ja asettaa se jäätyneen toverinsa päälaelle sulattaakseen hänet. Tätä tehdessään hän ei saa pudottaa omaa hernepussiaan. Leikin tarkoituksena on tovereiden auttaminen, jotta he eivät joutuisi olemaan jäätyneinä.

4 kommenttia:

 1. Ihania hernepusseja!! niin värikkäitä!! :)) Ite oon kans leikkiny kyseistä leikkiä harjoittelu jaksollani päiväkodissa ja tuo onki sopivan helppo, mut kuiteskin hauska leikki... ja sit sitä saa muokattua aika hyvin eritasoisille... Kaikin puolin kiva leikki!! =)

  VastaaPoista
 2. nostalgisia hernepusseja, mun lapsuudessa leikittiin koulun jumppatunnilla tervapataa hernepussin kanssa ja tehtiin varvas-jalkapohjajumppaa nostelemalla paljain varpain hernepusseja pinoon... koulun pussit vain ei ollu noin kivan värisiä, ne oli sinisiä ja punaisia, yllätys, yllätys.

  VastaaPoista
 3. Hei -thanks!
  Jäätyneitä hernepusseja pitääkin kokeilla eskareiden kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva löytö tämä blogi. Ihania kuvia, palaan varmasti uudelleen!

  VastaaPoista