23. huhtikuuta 2010

Eemelin "rokki-huoneen" tavarat löytänyt paikkansa. Lempiväriä oranssia unohtamatta :) Värit hilityt ja maanläheiset. Mitään isompaa ei ostettu vaan vanhoja tavaroita järjesteltiin ja kaiveltiin kätköistä. Peiton ruppaisin itse yhtenä iltana.Peilipallo ja isältä peritty lamppu on Rock!


Lelukaappi siirrettiin Vihtorin huoneeseen, siellä sinisen ja punaisen värit edelleen valloillaan, maanläheisyyttä unohtamatta. Poijat nukkuneet loistavasti,hyvä ratkaisu siirtää omiin huoneisiin!!4 kommenttia:

 1. Voi kiitos tästä! Miten hienoja kuvia, kauniita yksityiskohtia. Huoneet näyttävät tunnelmallisilta ja kuitenkin ihan lastenhuoneilta;-)

  Hei, kiva yksityiskohta tuo Brion leikkiuuni; meidänkin kuopus keittelee päiväkodin pimujen kanssa milloin mitäkin soppaa;-)
  Brion lelut ovat muutenkin niin ihania, tykkään!

  Kivaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 2. Suloisia leluja ja kauniita huonekaluja kuvissasi :) Kivat kyökkipuuhat siellä varmaan meneillään, kun kattilat hellalla porisemassa!

  VastaaPoista
 3. Olipa kivoja kuvia katsella. Mukavaa ja kodikasta. Ihana kaappi ja oliko ne vanhoja, ne autot? Hauskaa Viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteista! Autot uusia, kaappi ostettiin häälahjaksi saamille astioille, nyt viettää lelukaapin virkaa.

  VastaaPoista