25. toukokuuta 2010

Ihana aurinko pilkisti vihdoin sateena ja harmauden välistä,vihreys ottanut ison harppauksen kiitos sateen. Auringon piristämänä sain kesän siivouttua sisällekkin ja puettua kodin kesä asuun pirtsakalla vakstuukilla (kaupassa emmin kaun väriä, mutta onneksi otin aivan ihanan kesäinen) ja muilla tekstiileillä. Maton pesu urakka saatu päätinkiin en haluaisi kesällä käyttää mattoja laisinkaan vaan olisi ihanaa hipsutella viileällä puulattialla paljain jaloin. Mutta mieheni ei voi sietää matottomuutta eli pakko joku vastapesty "uhrata" kesäksi lattiaan.
Leppoisaa viikon jatkoa!


8 kommenttia:

 1. Ihanat kesäiset kuvat ja liinassa herkullinen väri. Täälläkin roikkuu räsymatot ulkona kuivumassa :) ja omenapuun oksa maljakossa ... Vuoden paras aika!

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis kuvasarja! Vahatuukki on just pirtsakan värinen! Hmm, tuli just mieleen, että missäs mun pallollinen tuukini on? Jossakin kaapin uumenissa, pitääkin kaivella esille :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista, tuo puusohva kruunaa kokonaisuuden:). Kyllähän mun täytyy kans hakea aitasta samanmoinen, ei ole ihan noin koristeellinen, mutta kaunis ja maalaamaton. Ja rohkeus kannattaa, kaunis liina!

  VastaaPoista
 4. Ihana liina ja muutenkin näyttää tosi mukavalta :)

  VastaaPoista
 5. Hieno blogi sulla. Jäin lukijaksi ja palaan paremmalla aikaa tutustumaan vielä paremmin = )

  VastaaPoista
 6. kiitos kommenteista :)
  Kotivalo tervetuloa meille!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia! Valoa ja raikkautta :) Näyttää ihan tuo pallokuosinen kangas Laura ashleyn kankaalta :)
  Mattojen pesua suunnittelin myös pari viikkoa sitten helteillä...mutta emme ehtineet! Kesällä minäkään en tykkää käyttää mattoja vaan laitan pestyt matot odottamaan syksyyn. Silloin tulee usein se tunne että ai niin meillähän on mattojakin ;)

  VastaaPoista
 8. Tutun näköisiä juttuja täällä. Minulla on samanlaisia talolyhtyjä sekä pentikin jalallinen lautanen. Ihanaa pallokangasta ja kaunista on muutoinkin:) Blogisi on minulle uusi tuttavuus. Liityin lukijaksi.

  VastaaPoista