25. heinäkuuta 2010


Lomalla tuntuuu olevan kiireisempää kun töissä ollessa. Ohjelmaaa meidän viikkoon on kyllä mahtunut taas vanhenin vuodella alkuviikosta, mansikka kakkua syötiin perheen kesken. Ja sain aivan ihania lahjoja ( kotoa opittua kakku tehdään aina synttäreiksi, vanhempien ja sisarusten kesken ostetaan lahjat, ihan mukava perinne) Kuvissa muutama niistä Helmin "Pikkuusen Paranneltu" kaappi aivan IHANA ja talolyhty josta monta vuotta haaveillut. Valokuvia olen räpsinyt vaihtelevalla menestyksellä uudella kameralla. Inhoan yli kaiken ohjekirjojen lukemista, mutta varmaan pakko jos haluan saada kaiken mahdollisen kamerasta irti!
Torstaina pirskahdettiin mieheni kanssa Porissa. Lapset vietiin mummolaan ja lähdettiin jo hyvissä ajoin nauttimaan hyvästä ruuasta ja Jazz tunnelmasta ilta huipentui Toton keikkaan aivan uskomattomia "Herroja"
Eilen juhlittiin vanha ystävän häitä. Tänään kävin mustikassa, joita kyllä piisasi vielä pitää tehdä uusi reissu ja hankkia tujumpaa Offia hyttysiä oli aivan mielettömästi!!
Rimat odottaa laittajaa, mutta taas hellettä luvassa ehkä sitten syssymällä on aikaa/virtaa naputella. Tämä viikko vietetään uimarannalla :)

Aivan ihanaa viikkoa sinulle!1 kommentti: