30. syyskuuta 2010

Aloitin viimme viikolla Dancebikissä, ihan mun juttu!! Tunti menee hurauksessa ja hiki tulee, eikä millään jaksaisi odottaa viikkoa et taas pääsee jorailemaan :D
Syksy puuhat kotona käynnissä, siivoilua sisällä ja ulkona.
Viikonloppu menee painin ja teatterin merkeissä, yritetään ehtiä mökillekkin piipahtamaan.

Kaunista ja rentouttavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalle tuo dancebikki. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Dancebik, onkos se vähän niinkuin zumban ja aerobikin sekoitus?
  Kuulostaa mukavalta. Itse olen hurahtanut zumbaan, siinä kanssa menee tunti niin nopeasti , että jo alkaa heti odottamaan seuraavaa tuntia.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hei Matilda!

  Löytyykö teidän talonne täältä http://sukutilat.sarka.fi ? Ilmajoella näkyisi olevan ainakin Huikku ja Keski-Huikku mutta entä Ranta-Huikku?

  Nostan hattua kaikille jotka antavat näille vanhoille taloille uuden elämän niin että ne edelleenkin säilyvät asuttuina ja kaunistamassa maaseudun kyläkuvaa!

  Mukavaa viikonloppua täältä Pohjois-Pohjanmaalta,

  -Solja

  VastaaPoista
 4. Tuommoinen voisi olla munkin juttu, ellen "kuolisi hengiltä" jo pelkässä bikissäkin. Olen aina niin innoissani, että kesken tuntia henki loppuu. Nykyään riehun vedessä, vesijumpassa.

  Iloista viikonloppua täältäkin toivotellaan!

  VastaaPoista
 5. Tuija: zumpa jäänyt kokeilematta, mutta luulen että just niiden sekotusta. Tehdään lihaskuntakin jonkun verran ja annetaan musan viedä kivaa!!
  Solja: Ihan uus tuttavuus toi linkki kiitos siitä!! Meidän tilaa ei sieltä löydy, koska ollaan ostettu "vieraalta" tilan päärakennus ja muutettu tilan nimi
  Johanna ja Helmi eikun kokeilemaan :D

  VastaaPoista
 6. Kauniita syksyisiä kuvia. Aika rohkea aloittaja olet minä vielä täällä hauduttelen, jospa starttaisi jo nyt ettei tarvitse joulun jälkeistä odotella :)
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne :)

  VastaaPoista