9. syyskuuta 2010


Syksyn väri on harmaa, josta olen aina tykännyt. Vaikka se on kuulemma ankein ja arkisin kaikista väreistä. Sen vaikutus on lähinnä masentava!! Puh ja pah minua ei ainakaan masenna!!Meidän talon sisäväritys koostuu harmaan eri sävyistä, joihin on helppo yhdistää muita värejä. Sisustuksessa tykkään luonnossa esiintyvistä väreistä, koska ne ovat itsessään harmonisia. Poikien huoneista löytyy enemmän väriä, vaikka niidenkin perussävyt sointuu keskenään. Lastenhuoneeseen kuuluukin sopivasti väriä, valoa ja iloa.
Nämä taas niitä ikuisia makuasioita :D Mikä on sinun väri? Onko lempiväri vaatteissa sama kun sisutuksessa? Pitääkö värien yleensä sopia edes keskenään?
.

5 kommenttia:

 1. Minä olen aina ollut sitä mieltä, että HARMAAKIN on väri ;- )
  syksyn tullen huomaan vetäväni tummempia vaatteita kaapista, mitä pitemmälle talvea kohti mennään, sitä synkemmäksi käy... mutta sisustuksessa käy toisin päin, mikäli se enää on mahdollista, koska meillä on riemunkirjavaa joka tapauksessa; lämpimät murretut värit valtaa tilaa. Samoin huomaan ripustelevani peitteitä, tyynyjä, matonpätkiä, niin kuin niilläkin saisi lämpöä takaisin. Ja lämpimänsävyisiä kukkia...

  yritetään nauttia näistä vuodenajoista

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen kysymys!

  Kyllä värien yhteensopiminen on minusta hurjan tärkeää. Se, mitkä värit ja sävyt sopivat yhteen, onkin sitten jo varmaan niin vahva makuasia, että saa helposti riidan aikaiseksi ;-)

  Minulla piti olla heti "heittää" sinulle lempivärini, mutta mitä enemmän asiaa mutustelen, en tiedä osaisikon kertoa edes, mistä väristä EN pidä! Kaikki riippuu niin monesta asiasta.

  Just tää harmaa esimerkiksi. Ihana väri, ystävä kaikkien kanssa. Käytiin rautakaupasta hakemassa värilastuja aikeissa maalata yksi seinä harmaaksi. Monta harmaata lähti mukaan, mutta yllätys oli suuri, kun kotiin päästiin: yksikään ei ollut se oikea! Projekti jatkuu....

  Olen kanssasi samoilla linjoilla: luonnosta löytyvät värit ovat kauniita. Mutta nekin vain tiettyyn rajaan ja kyllästymiseen asti. AI MUTTA, nyt keksin. NEONVÄREISTÄ en todellakaan pidä (tulihan se sieltä!)

  Vaatekaappini on lähes musta-valkoinen (pari beigeä ja harmaata seassa, tänä syksynä myös luumu) ja kotikin on muuttumassa samaan suuntaan.
  Mutta kyllä iloisia väripilkkuja pitää olla. Vaan ei liikaa..... Matilda, voisin jatkaa tätä pohtimista maailman tappiin! Annetaan nyt kuitenkin suunvuoroa toisillekin.

  Iloisia harmaansävyisiä päiviä toivotellen!

  VastaaPoista
 3. Punainen, karpalon punainen on lempivärini.. ja se on harmaan kaveri:o) -Pii

  VastaaPoista
 4. Marmaata liputan sisustuksessa tai oikeastaan harmaata, valkoista ja mustaa. Tehostaväreinä mustikansinistä ja tummia vihreän sävyjä. Vaatteissa taas käytän ruskean ja vihreän sävyjä yhdessä valkoisen kanssa.

  Harmaa ei ole ollenkaan synkkä väri lähinnä kaunis ja vaihtelee sävyään vuodenaikojen mukaan :)

  VastaaPoista
 5. Harmaa on yksi kauneimmista väreistä, varsinkin näin syksyllä. Pukeutumisessa mieluiten tumma, melkein musta harmaa, mutta sisustuksessa vaalea, siniseen tai vihreään taittuva.
  Lempivärini vaihtelee, tällä hetkellä se on sininen. Huomenna ehkä joku muu!
  Sulla on tänne blogiin ilmestynyt kaunis harmaa taustakuvio. Minun blogissani ei tällä hetkellä tapahdu paljon mitään, mutta nyt siellä olisi sulle syksyinen leipomus... ole hyvä!

  VastaaPoista