17. lokakuuta 2010Viikonloppu vierähti nopeasti niinkun aina, mutta onneksi loma häämöttää. Kävin optikolla näön tarkastuksessa ja "jouduin" valitsemaan uudet silmälasit. Tietenkin tartuin tarjoukseen kahdet yksien hinnalla, vaikka kyllä sit hintaa kertyi kun linsseihin laitettiin ohennusta, heijastamattomuutta ja ties mitä. Parin viikon sisällä luvassa uutta ilmettä ja piristystä syksyyn.
Lauantai vierähti ihanien ystävien seurassa hyvästä ruuasta nauttien.

Tänään käytiin koko perheen voimin lego tapahtumassa ihailemassa leegoista tehtyä kaupunkia. Tosi kiva tapahtuma, vaikka poijilla hyvin muistissa Legolandia upeat rakennelmat. Innostuneita pieniä ja suuria rakentajia oli saapunut ympäri Suomea toteuttamaan kaupungin syntyä. Mukaan siis vuoden päästä, kaikki leegoilusta innostuneet!

Mukavaa alkavaa syysloma viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihanat säärystimet!
  Missä toi lego tapahtuma on ollut? Meidän eskarilainen olisi varmasti sinne halunnut myös ;D

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Ilmajoki-hallissa, no vuoden päästä sitten uudestaa :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja määki tykkäsin nuista säärystimistä. Eipä ne silmälist tahdo koskaan olla halpoja, mutta kyllä ne uudet lasit vaan tuo mukavaa piristystä. Mää kans haaveillut, että ois kahdet lasit, toiset suht neutraalit ja toiset vähän räväkämmät. :)
  Mukavaa syyslomaa!! Meillä vasta ens viikolla.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja määki tykkäsin nuista säärystimistä. Eipä ne silmälist tahdo koskaan olla halpoja, mutta kyllä ne uudet lasit vaan tuo mukavaa piristystä. Mää kans haaveillut, että ois kahdet lasit, toiset suht neutraalit ja toiset vähän räväkämmät. :)
  Mukavaa syyslomaa!! Meillä vasta ens viikolla.

  VastaaPoista