12. marraskuuta 2010Globe Hope on vuonna 2003 perustettu innovatiivinen suomalainen designyritys, joka kehittyi toimitusjohtaja Seija Lukkalan halusta luoda ekologista ja laadukasta muotia kestävää kehitystä arvostavalle käyttäjäkunnalle. Globe Hope valmistaa laajaa vaate- ja asustemallistoaan pääosin kierrätysmateriaaleista. Yksilöllisiä vaatteita ja asusteita tuottava yritys on sitoutunut tuotannossaan kestävän kehityksen periaatteisiin ja

kannustaa ekologiseen ja ympäristöystävälliseen ajatteluun. Globe Hopen tuottamat vaate- ja asustemallistot säästävät ja uudelleenkäyttävät ympäristömme luonnonvaroja sekä kunnioittavat eettisiä periaatteita. Tämän vuoksi kaikki Globe Hopen tuotteet valmistetaan Suomessa ja Virossa. Globe Hopen idean voikin kiteyttää kolmeen sanaan:

eettisyys,

ekologisuus

esteettisyys.


Globe Hope on ollut ja tulee olemaan merkittävä vaikuttaja ja edelläkävijä ekologisen muodin ja muotoilun maailmassa. Tällä hetkellä Globe Hopen tuotteita myydään Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa sekä Japanissa.GLOBE HOPE DESIGN

Globe Hope -tuotteet on valmistettu kierrätetyistä sairaalatekstiileistä, armeijavarusteista, työasuista, mainoslakanoista, teollisuuden ylijäämistä ja kuluttajien kierrättämistä tekstiileistä sekä ekologisesti viljellystä puuvillasta. Uudelleenleikattuina, -ommeltuina, -värjättyinä ja -painettuina Globe Hopen vaatteet ja asusteet antavat käytetylle materiaalille uuden elämän. Globe Hope haluaa tarjota kuluttajille yksilöllisen ja ekologisen vaihtoehdon, kasvattaen samalla tietoisuutta kestävän kehityksen periaatteista ja eettisistä arvoista. Seija Lukkalan luotsaamalle Globe Hopelle on myönnetty useita palkintoja ja tunnustuksia, joista mainittakoon Amnesty Internationalin Vuoden Suunnittelija (2005) sekä Taiteen ja Kulttuurin Suomi Palkinto (2006). Vuoden 2008 alusta Globe Hopen tuotteet ovat saaneet kantaa ylpeänä Avainlippu-tunnusta, joka kertoo merkittävästä Suomalaisesta työstä ja osaamisesta.


Sain Marianne säärystimiä lisää putiikille, tervetuloa tutustumaan!

Avajaisten kunniaksi tarjoan 15.11 mennessä tehdyt tilaukset postikuluitta blogi lukijoilleni (valiste nouto)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti