9. huhtikuuta 2010


Olen ahkerasti selaillut sisustuslehtiä, kuvat Divaani ja Koti ja Keittiö 4/10
K ja K aivan mahtava osio värikkäiden lastenhuoneiden sisustusta, josta sain loisto ideoita omaan projektiin ->meidän olisi tarkoitus laittaa pojat nukkumaan omiin huoneisiin, kun Vihtori illan virkku ja häiritsee Eemelin nukahtamista. Leikkihuone muuttuu Eemelin huoneeksi, uusia tekstiilejä ja säilytys ideoita pitäis löytää. Ja turhan tavaran kraakkaamisen olen jo aloittanut vieden tavaraa kirpparille tänne. Malla esittelee harvinaisten helmien ja arkipäivän aarteiden löytö paikkaa omassa blogissaan ihanin kuvin.2 kommenttia:

 1. Kiva, postaathan lisää kun pääset todenteolla sisustushommiin? Täällä on ihan sama projekti edessä, muutto parin kk:n päästä ja vielä on kivoille ideoille tilaa;-)

  Mitä värejä itse ajattelit sinne leikkihuoneeseen? Jokatapauksessa, siitä tulee taatusti upea kun sulla vaan on niin hyvä maku;-)!!

  VastaaPoista
 2. Laitan lisää kuvaa kun projekti loppusuoralla..Viikoloppuna päsen kiertelemään sisustuspuoteja, jospa sieltä löytyis jotain mukavaa..Eemeli kyllä halusi uuteen huoneeseen ORANSSIA, että ehkä pikkaisen sitä (ei mikään äitin lempiväri ;)). Beige/vihreä tapeetin sävy huoneessa niihin jotain siihen sointuvaa ja verhot ihan kivat beige/valk ruudulliset en tiedä uusinko niitä?
  Vihtorin huone meee samalla sävyllä punainen, vaaleansininen ja pikkuisen muita "vauhtivärejä"

  Ja kiitos, maku kehuista!!

  VastaaPoista