5. huhtikuuta 2010

Pääsiäisenä herkuteltu oikeen kunnolla.Kaivettiin poikien kanssa polkupyörät esiin ja lähdettiin sulattelemaan herkkuja. Polkaistiin Eemelin tulevan koulun pihaan tutustumaan ja leikkimään. Pieni ja idyllinen puutalokoulu, jossa talonmiehen asunto (sielä hän kanteli puita ja lämmitteli saunaa). Tänään aloitin kevään kevennyksen, aamulla kävin juoksemassa, koitan päästä vähintää 3*viikossa juoksemaan jos jalka vaan kestää..
Reipasta jo alkanutta viikkoa:)

5 kommenttia:

 1. Kylläpäs onkin tunnelmallinen koulu! Ja noinko teillä jo puskee kevätkukat esille? Onpas kivoja ja herkullisia kuvia taasen-mukavia lenkkeilyjä sinne!

  VastaaPoista
 2. Aikasta mukavalta koululta kyllä vaikuttaa, selviää sitten syksyllä kuinka rupeaa koulu rullaamaan..
  Kevätkukka kuva koulun pihalta. Tulppaania kaiketi? Ei oikeen oo tota viherpeukalon vikaa :)

  VastaaPoista
 3. Tunnistin tuon koulun heti :) isäniki on sitä käyny. Tosin tuossa vanhassa osassa mikä näkyy keinumiskuvassa.

  VastaaPoista
 4. Meidän lähikoulu Peurala lakkautetaan syksyllä niin Koskenkorva muttuu poikien tulevaksi kouluksi. Ei olla vielä sisälle päästy tutustumaan, en tiedä mitä toimintaa puuosiossa nykyään on? Muuta kun talkkarin asunto. Ja ehkä liikuntasali.

  VastaaPoista
 5. Ai Peuralakin lopetetaan:( Asuin lapsuuteni Kurikan ja Ilmajoen rajalla, Jouppilankylässä. Jo kakskytä vuotta sitten käymääni ala-astetta lopeteltiin mutta ilmeisesti toissa tai viime vuonna sitten vasta saivat sen lopetettua. Sitä myytiin muutaman kymmenen tuhannen euron hintaan, jos olisin rikas, olisin ostanu. En kerta kaikkiaan muistanu missä Peuralan koulu on noten kuukletin :)

  VastaaPoista