26. huhtikuuta 2010


Tuumasta toimeen, maalattiin yhtäkkiä viikonloppuna talo. Ressattiin ja mietittiin koska olisi hyvä maalata Tanskasta tulon jälkeen vai ennen, ja millä maalilla maalataan punamullalla vai öljymaalilla? Mieheni oli lauantaina hakenut Virtasen pellavaöljuvernissapohjaisen Neljän öljyn maalia, sillä välin kun olin maakunnassa hummaamassa. Hyvä niin jaarittelu loppui siihen. Ja urakka aloitettiin lauantaina alkuillasta ja jatkettiin sunnuntai iltapäivään nyt koko talo maalattu, rimat maalataan maassa ja lyödään sitten seinään, päädyt tulee valkoiseksi niinkun ne on aina ollut. Vuokrataan henkilönostin joku toukokuun viikonloppu ja viedään urakka loppuun. Pinnasta tuli tosi kaunis, ei kiiltävä mitä pelkäsin öljymaalin tekevän vaan juuri sellainen kaunis matta kun halusinkin väri on italianpunainen

Reipasta viikon alkua!
4 kommenttia:

 1. Ihanaa ahkeruutta ja touhukuvia siellä :)

  VastaaPoista
 2. No, kylläpä teihin on iskenyt varsinainen tarmonpuuska;-) eikö ole ihana,nyt on talokin kevätkunnossa, kyllä näyttää hyvältä!

  ps. ja ihan mielettömiä kuvia tuossa alemmassa postauksessa..harmi,että tuolla nettikaupan sivuilla ei ollut kaikkia noita kuvissa näkyviä ihanuuksia myynnissä.. on kauneimpia sisustuskauppoja, mitä olen nähnyt!

  VastaaPoista
 3. On aivan mahtavaa kun saatiin "ressi-urakka" tehtyä kesän kelpaa nyt tulla :)
  Blossomilla melkoisen vaatimattomat nettisivut kun vertaa tähän putiikkiin..minunkin mielestäni kaunein ja suurin sisustukauppa mitä olen nähnyt, kesä retkeä vaan suunnittelemaan Pietarsaareen muutenkin kiva kesä kaupunki :)

  VastaaPoista
 4. Löysinpä mukavan blogin, ja heti hyppään mukaan seuraamaan :)

  Ohhoh, mitä ahkeruutta! Silmät pyöreenä luin, että tosta noin vaan päätettiin maalata talo!! :D

  Ja ihanat kuvat tuolta sisustuskaupasta! Kuinkas pitkä matka onkaan täältä Turun seudulta Pietarsaareen.. No, jospas joskus ohikulkumatkalla!

  VastaaPoista