11. kesäkuuta 2010


Legolandia on uskomattoman kaunis paikka puuhastelua ja katselemista riitti. Keli mitä mainioin, väkeä sopivasti. Suosittelen lämpimästi, luulen että ensi vuonna meidän perhe matkaa Tanskaa uudestaa. Autolla tällä kertaa lentäminen ei minun juttu tuli taas niin todettua!!

Huristeltiin pitkin ja poikin läpi kauniiden kylien,ja nautittiin mahtavista maisemista. Lalandia on tutustumisen arvoinen paikka, siellä vietettiin sadepäivää.
Mukavaa oli, mutta niin ihanaa oli tulla KOTIIN!


2 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia ja kiva kuulla että matkanne oli onnistunut! Tiedän Köpiksen olevan kallis kaupunki, mutta miten tuolla? Mitä sisäänpääsymaksuun sisältyy, minkälaiset ruokailumahdollisuudet yms. paikasta löytyy? Mahtava paikka tuo, meidänkin perheen pitää päästä tuonne;-) tämä kesä menee nyt muuttaessa, mutta ehkäpä jo ensi kesänä!

    Oikein hyvää viikonloppua ja kivoja kesäpäiviä teille!

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä uskomattoman hieno paikka, poijat viihtyy ja ittelläkin ihastelua riitti. Sisäänmaksuun sisältyi ihan kaikki, "vesi-landia" meiltä jäi välistä sen verran kolea keli. Ruoka paikkoja oli laidasta laitaan pihviravintoloista, hampurilaiskioskiin, toki omia eväitäkin voi syödä penkkejä ja pöytiä ympäriinsä. Suosittelen ehdottomasti!! Me lennettiin suoraan Billundiin, josta vuokrattiin auto, hotelli meillä oli Skjoldbjergistä Garnihotel n 8 km Billundista. Melkoisen kallis reissu, mutta oli sen rahan väärtti :)

    VastaaPoista