15. kesäkuuta 2010

Suvi, sauna ja saippua..

Meillä pihasauna lämpenee kesällä ahkeraa, juoksevaa vettä ei tule vaan vesi lämmitetään vesipadassa. Saunan lämmityksessä vierähtää muutama tunti, mutta löylyt sitäkin paremmat. Juhannus saunaan ollaan kutsuttu ystäviä lapsineen,toivotaan että kelit suosii. Niin laitettaisiin lapsille allas pihaan johon voisi saunasta päin pulahtaa.
Leppoisaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia saunakuvia, kyllä tuolla hämyssä kelpaa saunoa!

  Toivotaan tosiaan suotuisia juhannuskelejä!

  VastaaPoista
 2. Kivan näkööstä ja se on totta ettei pihasaunan puukiukaalle heitettyjä löylyjä voita kyllä mikään! Oottako muuten uinu joessa? Pystyykö siinä uimaan, vai onko kuinka syvää teidän kohtaa?

  VastaaPoista
 3. Voi kun näyttää ihanalta. Olisi ihanaa saunoa savusaunassa pitkästä aikaa, sinun ei taida olla savusauna,mutta ihanalta se näyttää silti, oikein kutsuu saunomaan.Mukavia saunahetkiä juhannuksena ja aurinkoista loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ja oikeen hyvää juhannus viikkoa! Sääkin näyttää lupaavalta :)
  Jenni joessa ei olla uitu, kun laituri puuttuu ja syvyyttäkin vajaa metri. Kun poijat kasvaa niin laitetaan laituri, ja koklataan uimista ellei polvet ota pohjaan ;)
  Tuija: sauna perinteinen vaikka musta ja nokinen sisältä onkin. Seiniä eikä kattoa uusittu kun korjattii löyly kelpoiseksi, mutta mukava tunnelma kun ei liian steriili :)

  VastaaPoista